Bel (024) 641 40 89

Kopen & Huren

U kunt bij E. van Gent Heftruck-Verhuur BV zowel terecht voor het aanschaffen alsmede het huren van een zwaar elektrische heftruck. Momenteel beschikken wij over ongeveer 60 zwaar elektrische en specialistische heftrucks binnen onze huurvloot. Voor zowel het huren van een heftruck voor één dag als voor een langere periode bent u bij ons aan het juiste adres!

Voorbeelden van heftrucks welke momenteel deel uitmaken van onze vloot zijn de volgende:

  • Diverse heftrucks met grote hefhoogtes
  • Diverse heftrucks in containeruitvoering
  • 10.000 kg elektrische heftruck met een hefhoogte van 8800 mm (quadromast)
  • LPG heftrucks met specifieke eigenschappen (exceptionele lengte en breedte)

Onderhoud & Service

Naast de verhuur verzorgen wij ook het onderhoud van onze huurvloot. Onze vakbekwame monteurs, die zijn opgeleid op de fabriek in Italie, verlenen service door het gehele land, zeven dagen per week en 24 uur per dag. Daarnaast is het mogelijk dat u onze service inroept voor het onderhoud aan uw eigen intern transportmaterieel.

Uiteraard is hierbij de beschikbaarheid van onderdelen een belangrijk item. De ingehuurde en aangeschafte heftrucks worden in de meeste gevallen op locaties ingezet waarbij stilstand van de machine geminimaliseerd dient te worden. In ons onderdelenmagazijn in Wijchen hebben wij de meest kritische onderdelen op voorraad. Mocht een onderdeel niet voorradig zijn, dan zijn wij in staat om binnen 24 uur het onderdeel over te laten komen uit Italie.

Mocht het (service)onderhoud een langere periode benodigen dan was ingeschat, dan hebben wij te allen tijde een gelijkaardige heftruck in de huurvloot tot onze beschikking, waarmee wij de periode van onderhoud en of (schade)reparatie kunnen overbruggen en u met uw werkzaamheden kan doorgaan.

© Raniero

Websiteontwikkeling door Adecon